Billack i Eskilstuna

Ja nu börjar det planeras inför en väldigt lång road-trip över sommaren det är nämligen som så att jag och mina vänner bestämde oss för inte allt för längesedan att vi skulle ta en två månader och bila genom våra favoritställen i Europa. Detta krävde givetvis enormt mycket planering och just därför kände jag att när man ändå väl är igång så kan man lika gärna ta tillfället i akt och åka till NNN Polering & Lackskydd som erbjuder högkvalitativ billack i Eskilstuna. Med deras många år på nacken så kunde dem verkligen erbjuda professionella hjälp som hjälpte mig att verkligen få min billack fantastiskt snygg inför bilresan.

Nu börjar det närma sig och vi har även nu gjort alla geonmgångar och tester hos en bilverkstad för att kunna försäkra sig om att vi inte kan åka på några som helst fordonshinder.