Jag fick mer tid till flyttstädning och uppackning

God förmiddag, god förmiddag och varmt välkomna hit. Som några av er redan vet flyttade jag för några veckor sedan, därför tänkte jag i det här inlägget ta tillfället i akt och skriva om den flyttfirma i Södertälje som hjälpte mig med transporten av mitt bohag. Företaget heter Flyttlänken, om ni vill veta mer om dem kan ni läsa vidare här.

För ett tag sedan var jag tvungen att hitta en ny lägenhet då jag skulle skaffa hund och det inte var tillåtet att ha djur i det huset jag då bodde i. Jag letade länge och flitigt efter en ny lägenhet för att bara efter några veckor få napp på en jättefin lägenhet som tillät hundar. Jag fick nycklarna och kunde börja flytta in för några veckor sedan, eftersom jag bor på östkusten och min övriga familj bor nere i Skåne blev det svårt för dem att komma upp och hjälpa mig. Jag fick som tur var hjälp av en kompis, dock behövde jag ändå anlita en flyttfirma i Södertälje som kunde hjälpa mig med transporten mellan lägenheterna. Jag känner nu i efterhand att det var riktigt smart att anlita dem, hela flytten blev mycket smidigare tack vare dem och deras arbete. Utan deras hjälp hade det tagit mycket längre tid och mycket mer energi skulle gå åt till att bara flytta all inredning och alla möbler till den nya lägenheten. Genom att ta hjälp med transporten fick jag mycket mer tid över att lägga på bland annat flyttstädning och att packa upp allt från flyttlådorna. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera er att anlita denna flyttfirma i Södertälje när ni i framtiden ska flytta.